Hem » Destinationer » Brasilien

Billiga flyg till Brasilien

Det största sydamerikanska landet Brasilien är ett högkulturellt land med smak för det goda livet. Vare sig du är ute i den tropiska urskogen eller i den heta och pulserande staden Rio de Janeiro är det sambatakt som gäller. Även nationalsporten nummer ett, fotbollen, spelas i bästa sambatakt.

En stor del av Brasilien täcks av djungler, särskilt i Amazonas. Den tropiska skogen är inte det enda Amazonas har att erbjuda. Här finns även fantastiska stränder och många byar och städer att upptäcka. Den stora Amazonasfloden ger liv åt en hel region. Landsbygden erbjuder mycket av traditioner och gammal kultur. Städerna i Brasilien är desto modernare, och erbjuder en unik mix av det vilda sydamerikanska och det moderna västerländska.

De stora dragplåstren till storstaden Rio de Janeiro är karnevalen och de härliga stränderna, som ligger så nära stan. Karnevalen är en oförglömlig upplevelse och inte långt ifrån staden ligger semesterorter som Buzios, Arrial do Cabo, och kulturstaden Paraty. Utanför kusten ligger många härliga rev för dykare att njuta av. Sol och bad kan också upplevas i Porto Seguro-området, i Natal, solens stad där stranden alltid är nära och i Fortaleza.

Närliggande erbjudanden

Finns det inga billiga flyg till Brasilien just nu? Pröva några närliggande destinationer istället!

Puerto Rico
Ecuador
Chile
Peru
Argentina

 

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
Brasilien
  • Huvudstad: Brasilia
  • Folkmängd: 191,241,000
  • Yta: 8,512,000 km²
  • Valuta: 100 SEK ger dig ≈ 25 BRL
  • Nationaldag: 7 september

När bör man åka

Undvik djungelutflykter genom Amazonas från januari till maj, det heter regnskog för en anledning. Den inhemska semesterperioden sträcker sig mellan december och februari, vilket medför fullbokade hotell och köer. Men den tiden är också när de flesta festivalerna äger rum. För resor till Rio och Salvador under Carnaval rekommenderas det att boka boende långt, långt i förväg!Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu