Hem » Destinationer » Egypten » Kairo

Billiga flyg till Kairo

Kairo är den största staden i Afrika och är en plats som verkligen är värd att besöka. Flyg till Kairo och upplev allt som Egyptens huvudstad har att erbjuda. Det passar bra att ta ett flyg till Kairo när du vill under året. Det finns i stort sett två årstider i Kairo, sommar och vinter. Somrarna är varma med dagar som brukar vara ungefär 30 till 35 grader varma, men under vissa perioder kan det bli varmare än så. Även vintrarna är relativt varma och dagstemperaturen under vintern brukar vara runt 15 till 20 grader.

I Kairo kan du bland annat promenera runt i staden för att se på historiska byggnader, besöka det Egyptiska museet eller passa på att shoppa på de olika basarerna. I Kairo finns det även många olika barer och klubbar för dig som vill gå ut och roa dig. Missa verkligen inte att åka iväg för att se Sphinxen och pyramiderna utanför Giza när du besöker Kairo.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu