Hem » Destinationer » Malaysia

Billiga flygresor till Malaysia

Det exotiska resmålet Malaysia i sydöstra Asien lockar med en säregen natur och kultur. Hit kommer många för den fantastiska naturen, de härliga stränderna och de azurblåa vattnen. Att det är billigt att vistas och leva i Malaysia gör landet till ett hett alternativ till Thailand.

Malaysia är uppdelat i två delar. En av delarna ligger på den så kallade Malackahalvön, och den andra delen upptar en del av den fantastiska ön Borneo. Borneo är känt för sina djungler och orangutangerna. Här går det att uppleva en riktigt äventyrsfylld resa.

Dykningen är en stor sport i Malaysia och lockar mängder med besökare varje år. Korallreven, sköldpaddorna, långa och fridfulla stränder lockar mängder med besökare till Lankawi. Här är det också tullfritt, vilket gör att shoppingen både är billig och bra.

Huvudstaden Kuala Lumpur är en starkt växande världsmetropol med en hisnande arkitektur. Här ligger Petronas Twin Towers, som är en av världens högsta byggnader. Sida vid sida med de höga skyskraporna ligger spännande mindre kvarter som till exempel myllrande Chinatown. Kuala Lumpur är ett paradis för shopparen.

Närliggande erbjudanden

Hittar du inga billiga flyg till Malaysia? Kolla om det finns billiga resor till Thailand eller flyg till Singapore då det lätt går att ta sig emellan de olika länderna med diverse lågprisbolag eller med buss/båt.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
Malaysia
  • Huvudstad: Kuala Lumpur
  • Folkmängd: 27,566,000
  • Yta: 330,000 km²
  • Valuta: 100 SEK ger dig ≈ 47 MYR
  • Nationaldag: 31 augusti

Vaccination

För kortare vistelser på de vanligaste turistorterna brukar Hepatit A och ibland B rekommenderas samt för längre resor tyfoid, japansk encefalit (risken är dock väldigt låg på att drabbas) och komplett skydd mot polio och stelkramp. Malaria kan förekomma i djungeln.

Hör alltid med din vaccinationsklink innan avresa.

Läs mer hos vaccination.nuBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu