Hem » Destinationer » Nederländerna » Amsterdam

Billiga flyg till Amsterdam

Den gamla handelsstaden Amsterdam är en av de mest toleranta, öppenhjärtliga och kreativa städerna i hela världen. Det är svårt att tro att området som idag är en blomstrande multikulturell stad, en gång var ett träsk.

Högperioden för Amsterdam var under 1600-talet, då handelsstaden var en av de rikaste i världen. Det är inte så idag, men maffiga hus och mängder med museum vittnar om den tid som flytt. De vackra kanalerna är också ett verk från den tiden, och fyller idag såväl en viktig funktion som är vackra att se på. De delar av staden i olika distrikt, alla lika unika i sitt slag. Här finns allt från helt moderna komplex till områden med de så älskade gamla gavelhusen.
Den som vill ta sig runt Amsterdam gör det bäst på cykel.

Det mest kända distriktet är dock kanske ändå Red Light District. Det var inte alls länge sedan besökare med minsta moral höll sig borta. Nu håller området på att bli helt förändrat, och har blivit hippt värre. Ändå går det att se hororna i fönstret och de berömda Coffee Shopsen vägg i vägg med det trendiga.

En annan effekt av att vara handelscentrum är den internationella och multikulturella atmosfären, som ger en liberal syn på det mesta. Det gör det högt i tak i Amsterdam, tulpanernas stad.

Läs mer på http://www.amsterdamportalen.se/

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu