Hem » Destinationer » Peru » Lima

Billiga flyg till Lima

Ta ett flyg till Lima om du är intresserad av att besöka Peru. Lima är huvudstad i Peru och är också den största staden i landet. När du tar ett flyg till Lima hamnar du i en stor stad som har runt nio miljoner invånare om man räknar in hela storstadsområdet. Hit kan du resa när som helst under året eftersom den här staden har mycket att erbjuda oavsett väder. Peru är ett väldigt spännande land och du som reser till Lima kommer att hitta mycket intressant att se och att göra.

Här finns mycket fattigdom men också mycket intressant konst och flera museer som är värda ett besök. Vill du shoppa här kan du bland annat göra det på Mercado del indios som är en marknad där du bland annat kan köpa souvenirer. Lima är en stad som kan verka ful och kaotisk men om du ger staden en chans så kan du få en helt annan uppfattning. Om du har tid och möjlighet så finns det dessutom en hel del intressanta platser som du kan besöka i närheten av Lima. Till exempel så kan du resa iväg till Paracas som är en stad en bit från Lima där det finns en nationalpark. Naturreservatet här är en attraktion som drar många turister, både inhemska och utländska.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu