Hem » Destinationer » Singapore

Billiga flyg Singapore

Stads-staten Singapore är för många synonymt med shopping och förbjud mot att spotta på gatorna! Men denna storstad har mycket mer än så att erbjuda även om just shoppingen är något centralt. Semesterön Sentosa Island, berömda Singapore Zoo och koloniala superhotellet Raffles är bara några av alla de sevärdheter man kan besöka. Dessutom finns gigantiska Sim-Lim Square, ett fyra-fem våningar högt hus med all upptänklig elektronik man kan vilja ha. Singapore är tillsammans med Hongkong fortfarande Asiens bästa plats för att införskaffa en ny digitalkamera eller videokamera. Singapore är även en smältdegel för kineser, indier och malayer så missa inte att besöka Little India eller Chinatown vid ett besök här.

Singapores flygplats Changi rankas kontinuerligt som världens bästa av både vanliga resenärer och proffs. Besök deras lika utmärkta hemsida http://www.changiairport.com/ för information om allt du kan tänkas behöva veta.

Till och från flygplatsen

Se denna sida för mer information om hur du tar dig in till centrala Singapore med buss, taxi eller tunnelbana http://www.changiairport.com/changi/en/airport_guide/

Fler erbjudanden

Inga erbjudanden till Singapore? Pröva om det finns flyg till Bangkok istället! Det är en kort och billig flygning med AirAsia eller liknande mellan de två. Det finns även flyg till Kuala Lumpur som kan vara värda att kolla upp då det endast är en snabb bussresa bort.

  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
Singapore
  • Huvudstad: Singapore
  • Folkmngd: 4,988,000
  • Yta: 692 km
  • Valuta: 100 SEK ger dig ≈ 19 SGD
  • Nationaldag: 9 augusti

Bästa tiden för ett besök

Planera inte när utan snarare varför, vädret spelar mindre roll i denna moderna stad. Om det är mat och shopping som lockar så varför inte besöka Singapore Food Festival och Great Singapore Sale under juni månad?

Visum

Nordiska besökare får automatiskt 30 dagar vid ankomst till landet. Krav finns på att utresebiljett ska kunna uppvisas eller biljett hem från tredje land. Passet måste vara giltigt i minst 6 månader.Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu